Videot

Videot

Opi sivuston aiheista videoiden avulla. Kaikki sivustolta löytyvät opetusvideot löydät alta. 

Säästöpuut 

Tällä videolla tutustutaan säästöpuihin liittyvään PEFC-vaatimukseen ja siihen, miksi säästöpuita on tärkeää jättää. Video on tekstitetty. Kesto 3 min 6 sek. 

Suometsät

Tällä videolla tutustutaan suometsien hoitoon ja siihen liittyviin PEFC-vaatimuksiin. Video on tekstitetty. Videon kesto 2 min 20 sek. 

Suojakaistat ja vesistöt

Videolla tutustutaan PEFC-vaatimuksiin jotka liittyvät suojakaistoihin ja vesistöjen suojeluun. Videolla kerrotaan, miksi on tärkeää jättää suojakaistoja ja miten ne suojelevat vesistöjä. Video on tekstitetty. Videon kesto 2 min 52 sek. 

Metsäkeskus: Rumpuesteet pois - Vaellusesteellisyyden inventointi

Metsäkeskuksen Rumpuesteet pois -hanke: Vaellusesteellisyyden inventointi -videolla pääset tutustumaan teiden rumpujen vaellusesteinventointiin ja vaellusesteiden korjausmahdollisuuksiin. Videolla esitellään, miten maastossa voidaan tehdä vaellusesteinventointi. Lisäksi videolla kerrotaan esteellisen rummun korjausmahdollisuuksista. Inventointi tehdään vaellusesteinventointilomakkeelle täyttöohjeen mukaisesti. Video on tekstitetty. Kesto 13 min 17 sek. 


Arvokkaat elinympäristöt

Videolla tutustutaan PEFC-sertifioinnin vaatimuksen ''Arvokkaat elinympäristöt säilytetään'' -sisältöön. Video on tekstitetty. Videon kesto 3 min 14 sek. 

PEFC-vaatimuksien valvonta

Videolla tutustutaan PEFC-vaatimuksien valvontaan ja päästään seuraamaan auditointia alan ammattilaisten kanssa. Videolla vastataan esimerkiksi kysymyksiin miten auditointiin tulisi valmistautua ja mitä auditointipäivän aikana tapahtuu. Video on tekstitetty. Videon kesto 4 min 19 sek. 

 

Vastuullisen tuotteen polku PEFCx4H

Videolla tutustutaan vastuullisen tuotteen polkuun kannolta kuluttajalle. Video on tekstitetty. Kesto 2 min 32 sek. 

Mistä PEFC sai alkunsa?

Videolla tutustutaan Ben Gunnebergin kertomana kansainvälisen PEFC-organisaation alkutaipaleesta. Video on puhuttu ja tekstitetty englanniksi. Kesto 1 min 31 sek.