Perehdy PEFC-sertifiointiin

Aloita PEFC-opintosi tästä osuudesta

Tutustu ensin mikä on PEFC ja miten PEFC-järjestelmä toimii Suomessa ja kansainvälisesti osiossa Mikä on PEFC? Aloitusosiossa tutustut myös puun alkuperän (Chain of Custody) sertifiointiin ja PEFC-tavaramerkkien käyttöön puuperäisissä tuotteissa. 

Tämän jälkeen voit siirtyä Sertifiointi-osioon, jossa syvennetään metsäsertifioinnin toteutukseen Suomessa, standardien laadintaan ja PEFC-vaatimuksien toteutuksen arviointiin ja valvontaan. Kun olet opiskellut tämän perehdytysosion, siirry sen jälkeen kohtaan Opi metsäsertifioinnin vaatimuksista, missä syvennytään metsäsertifiointi vaatimuksien toteutukseen metsän- ja luonnonhoidon toimenpiteissä sekä perehdytään sertifikaatin haltijoiden ja sertifiointiin osallistuvien vastuisiin.  

Mikä on PEFC?

Mikä on PEFC?

Tutustu alkuun mikä on PEFC ja mikä PEFC:n tarkoitus on. Pääset osuudessa tutustumaan PEFC:n kansainväliseen tasoon sekä opit puun alkuperän sertifioinnista, Chain of Custodysta.

Lue lisää

Sertifiointi

Sertifiointi

Mitä metsäsertifiointi tarkalleen tarkoittaa? Miten sertifiointiin osallistutaan, ja miten PEFC-vaatimukset laaditaan? Löydä vastaukset esimerkiksi näihin kysymyksiin täältä.

Lue lisää